PRLINK.NO |

Norske DwarfHeim er lansert, men er det bra?

DwarfHeim har nå vært i early access i ca ett år, og nå er fullversjonen ute på Steam. DwarfHeim er produsert i Norge av Pineleaf Studio som holder til i Trondheim.

DwarfHeim er et sanntidsstrategispill med en unik vri. Hvert lag består av tre spillere med hver sin rolle. En har ansvar for krigingen, en annen for bygging og den siste tar seg av ressurssanking. Kampene, sankingen og byggingen foregår både over og under bakken. 

DwarfHeim er neste generasjon co-op RTS-spill. DwarfHeim innoverer strategispill med spennende co-op og lagspillmekanikk, der hver klasse er avhengig av hverandre for å lykkes. Velg mellom å spille som gruvearbeider, kriger eller byggherre og jobbe sammen for å samle ressurser, utvide byen din og beseire den konstante trusselen om trollangrep. Til syvende og sist må du knuse den rivaliserende klanen før de kommer for deg!

DwarfHeim er neste generasjon når det kommer til Co-op RTS. DwarfHeim innoverer RTS-sjangeren med spennende asymmetrisk spillmekanikk, hvor hver klasse er avhengig av hverandre for å lykkes.

DwarfHeim har både Singleplayer og Multiplayer spillmoduser. Slå deg sammen med to andre spillere i en av DwarfHeims flere spillmoduser, eller ta utfordringen Agartha har i singleplayer.

Velg din klasse – Byggmester, gruvearbeider eller kriger! Utform strategiene dine og velg hvilke enheter, bygninger og teknologi som tjener deg og din klan best.

Hver klasse må samarbeide for å tåle det tøffe miljøet eller ødelegge motstanderlagets rådhus.
Velg din «Thane» – Spill som 6 forskjellige helter, alle med sine unike ferdigheter og evner for å fremme klanene dine.

Hvert kart i DwarfHeim er en kamp på to fronter. Byggherren utvider bosetningen din Overworld, gruvearbeideren søker etter ressurser i underverdenen, krigeren beskytter og angriper på begge sider.

Litt usikker fremtid.

Selv om spillet nå er ute, virker det som om Pineleaf Studio ikke er helt i mål. Blant annet ønsket studioet å lage en enspillerkampanje – den er nå satt på vent på ubestemt tid. Dette er noe Pineleaf har nevnt selv også.

DwarfHeim har fått en del kritikk på Steam sine tilbakemeldinger, og det er mange negative kommentarer, men vi får håpe at pineleaf holder sine løfter, og at de ordner opp i alle bugs, og i sakene sine.

Friendspass.

Det ser ut til at friends-pass begynner å bli populært. Spillet It Takes two lanserte sitt spill med friends-pass, og det ble meget populært.

Friend-Pass lar eiere av DwarfHeim invitere sine venner som ikke eier spillet ennå, til å spille co-op-modus, Survival, sammen-helt gratis. Friend-passet lar spillerne introdusere vennene sine for DwarfHeim, og la dem prøve spillet før de kjøper!
For mer informasjon om DwarfHeims vennepass, sjekk ut Discord Server.

Lykke til!

DwarfHeim Trailer

PRLINK.NO

NYHETSBREV

Copyright © 2022 prlink.no