PRLINK.NO |

CONCEPT-E

DAB Motors – CONCEPT-E

Fremtiden for elektrisk mobilitet.

Den nye motorsykkelprodusenten DAB Motors har en ny visjon, CONCEPT-E.

Denne stildrevne elektriske motorsykkelen tar sikte på å definere fremtiden. Vi har hatt en lang reise med forbrenningsmotorer, og det er kanskje på tide med noe nytt(?). CONCEPT-E utforsker og designer en helhetlig løsning for de dristige by rytterne.

CONCEPT-E er et høyteknologisk mobilitetsverktøy, og dette høyteknologiske mobilitetsverktøyet blir DAB Motors første elektriske motorsykkelen. DAB Motors har hatt motorsykler med forbrenningsmotor i en god stund nå, men nå ser det ut til at produsentens overgang til elektriske modeller er i gang.

Litt informasjon rundt CONCEPT-E

Designet som et objekt, ikke bare som en tradisjonell motorsykkel.

Utstyrt med en 10kW motor og 51,8V Li-ion batteri, er CONCEPT-E den juridiske ekvivalenten til en 125cc, og den er lettkjørt etter noen timers trening. Det fine med CONCEPT-E er kjørekomforten og et intuitiv bruk, kombinert med det kraftige øyeblikkelige
dreiemomentet som driver deg gjennom gatene.

Husk å se deg to ganger ved neste Fotgjengerovergang, for CONCEPT-E er nesten lydløst.

Du trenger ikke mye når du bruker det beste. I jakten på det beste har DAB Motors installert karbonfiber som, Öhlins suspensjoner designet spesielt for prosjektet, Beringer CNC aluminiumsbremser og en Gates remdrift, som kjører på aluminium maskiniserte remskiver, for å maksimere effekten og minimere støy.

Designet til CONCEPT-E er basert på to nøkkeldynamikker. Den horisontale linjen gir enkelhet og den skrå linjen, som foreviggjør DAB Motors ikoniske «flygende tilbake» -form, og gir et inntrykk av hastighet og letthet bak på motorsykkelen.

Er tiden inne for elektriske motorsykler? Ikke for min del, men den ser jo stilig ut.

dabmotors.com

PRLINK.NO

NYHETSBREV

Copyright © 2022 prlink.no