PRLINK.NO |

Bollinger B2 (2022)

Bollinger B2 pickup har sammenleggbare og avtagbare karosseripaneler, Jeep Gladiator-stil, pluss låsedifferensialer, frakobling av vippestenger foran og bak, og opptil 20 tommer bakkeklaring for å forsegle kreden den har i terrenget. Derfra blir det interessant: B2 vil inneholde både bakluker foran og bak, akselnav med gir, en hydropneumatisk fjæring og muligheten til å bære 16 fots tømmer med bakluken lukket. B2 vil koste $125 000, og Bollinger har en forventet salgsdato i 2022.

Siden Bollinger B2 er designet for masseproduksjon, så ser bilen nesten ut som noe i fra en skrekkfilm, men med sitt røffe utseende og med sine 20 tommer bakkeklaring er den klar for det aller meste.

På siden har B-stolpen blitt flyttet frem for å gjøre det lettere for passasjerer å komme inn i kjøretøyene. Kjøretøyene er nå to centimeter høyere, noe som resulterer i mer takhøyde, og de glidende glassvinduene er byttet ut med vanlige vinduer som drives med en manuell sveiv. På B2 -lastebilen er sengen nå uavhengig av førerhuset, noe Bollinger sier vil gjøre kommersielle chassis, reparasjoner og utskifting av chassis enklere. Åh, og de tre vindusviskerne på frontruten er byttet ut med det mindre fantastiske, men mer tradisjonelle oppsettet med to viskere.

Bollinger kan ha gjort noen endringer i utformingen av kjøretøyene, men de påståtte spesifikasjonene forblir de samme. Begge kjøretøyene er rettet mot 200 miles av rekkevidde og et drivverk som kan levere 614 hk og 668 fot-pund dreiemoment. Startprisen for B1 og B2 er $125 000, og begge sies å komme i produksjon nær slutten av 2021.

Kanskje vi heller skal vente litt lenger på bilen til Elon Musk?

PRLINK.NO

NYHETSBREV

Copyright © 2022 prlink.no