PRLINK.NO |

Back 4 Blood kommer til Xbox Gamepass

Er du en av de som har forhåndsbetalt kroner 659.- or å spille Back 4 Blood? Det var synd. Nå kommer nemlig Back 4 Blood til Xbox Gamepass. 12.10.2021 kan du altså spille Back 4 Blood for minst 10 kroner den første måneden, hvis du ikke har Xbox Gamepass fra før av.

For nye kunder så kan du få Xbox Gamepass for 10 kroner den første måneden, og hvis du vil fornye medlemskapet ditt så koster det kun 99 kroner per måned for både Xbox og PC. Hvis du vil ha premium tilgang så koster dette 129 kroner per måned. Dette er en særdeles bra deal hvis du spiller mye. Ikke bare får du tilgang til Back 4 Blood, men du kan også spille hundrevis av Xbox titler, samt mange av EA sine spill som f.eks Battlefield, Dead Space, Fifa pluss mange flere. Du får også tilgang til Fallout, Quake og Skyrim, pluss mye mer av Bethesta.

Med Xbox Game Pass slipper du altså å betale hele 659 kroner på Steam, og hvis du bare vil prøve gamepass og Back 4 Blood så betaler du altså kun 10.- den første måneden. Dette er en svært god deal.

Back 4 Blood

Lanseringsdato Xbox: 12.10.2021.

Back 4 Blood er et spennende, kooperativt førstepersonsskytespill fra skaperne av den kritikerroste Left 4 Dead-serien. Opplev den intense kooperasjonskampanjen for 4 spillere, konkurransedyktig flerspiller som menneske eller Ridden og frenetisk spilling full av action.

Kooperativ kampanje.

Kjemp deg gjennom en kooperativ historiekampanje for 4 spillere der dere må samarbeide for å overleve oppdrag med økende vanskelighetsgrad. Spill med opptil 3 venner på nettet, eller spill alene og led teamet til kamp.

Velg blant 8 Cleaners som kan tilpasses, én av de immune overleverne og en rekke dødelige våpen og gjenstander. Lag en strategi mot en fiende i kontinuerlig utvikling, fast bestemt på å ødelegge deg.

Konkurrerende flerspillermodus

Spill med eller mot venner i PVP. Bli en Cleaner med spesielle fordeler, eller bytt side og spill som den forferdelige Ridden. Begge sidene har unike våpen, evner og spesialiteter.

Ekstrem gjenspillbarhet

Et nytt «rogue lite»-kortsystem oppretter ulike opplevelser hver gang og gir deg muligheten til å opprette egendefinerte kortstokker med ulike oppsett og påta deg mer krevende kamper.

Game Director justerer seg kontinuerlig etter spillerens handlinger og sørger for spennende kamper, en mangfoldig spillopplevelse og tøffere Ridden-hærer, deriblant muterte sjefer med høyde på opptil 6 meter.

Spill Trailer.

PRLINK.NO

NYHETSBREV

Copyright © 2022 prlink.no