Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo - hyggelig pris, proft arbeid

Flyttevask Oslo

Full Description


BILLIG FLYTTEVASK OSLO

Mange boligeiere foretrekker i dag å bruke profesjonelle renholdsfirma for vedlikehold i hjemmet. Gjennom de siste årene har også etterspørselen etter billig flyttevask Oslo og renholdstjenester økt betydelig. Stress i hverdagen og travle timeplaner er noe av årsaken som gjør det umulig å fokusere på husarbeidet. For de fleste er en renholdspartner derfor et godt alternativ. Det finnes et hav av tjenester man kan kjøpe og du bestemmer alltid i hvilken grad du ønsker å involvere renholdsfirmaet.

Flyttevask ved inn eller utflytting

Privatpersoner og bedrifter flytter daglig enten fra sine hjem, leiligheter eller kontor. Når vi flytter trenger vi flyttevask fra stedet vi flytter fra og kanskje også en innflyttingsvask i boligen vi flytter til. Hos oss finner du de mest profesjonelle firma som tilbyr billig flyttevask Oslo. I tillegg kan du også få god hjelp av et flyttebyrå Oslo om du bruker disse til å hjelpe deg med utflyttingen. Flyttebyråene har enten egne avdelinger som gjør flyttevask eller de har tilknyttede samarbeidspartnere som de kan anbefale til flyttevask Oslo.

Flyttevask priser

Store krav stilles til renholdet under en flyttevask. En flyttevask er ikke bra nok før den er godkjent og akseptert av ny leietager eller kjøper. Det kan derfor være en ekstra god grunn å bruke et skikkelig renholdsfirma som har den erfaringen og kompetansen som kreves. Da slipper du klage og problemer i ettertid. Prisene varierer ut i fra hvor stor boligen/leiligheten eller kontoret er og ligger som regel på mellom 60 – 80 kr. Pr.kvm.

De ulike leverandørene har ulike lister de følger når de utfører flyttevask. Dette er likevel de minstekrav du bør se etter:

  • Tørrmopping av alle vegger og tak
  • Vasking av alle dører, karmer og lister
  • Vasking av alle gulv og åpne flater
  • Innvendig og utvendig vask av kjøkkenskap
  • Innvendig og utvendig vask av klesskap/garderober
  • Innvedig og utvendig vask av alle vinduer
  • Fjerning av flekker så godt som mulig
  • Rengjøring av lysbrytere, stikkontanter osv
  • Rengjøring av toalett og bad

Det er viktig å notere seg at du også kan kjøpe tilleggstjenester for flyttevask som kan inkludere vask av innglasset balkong, innvendig vask av hvitevarer m.m.

 

Relevante søkeord: flyttevask Oslo – billig flyttevask Oslo – nedvask Oslo – flyttevask Oslo priser, visningsvask Oslo

 Category